2012. június 14., csütörtök

Harmadik szatyor!

Azért készült ám az Áginak is "öko" szatyor, csak tegnap nem akartam feltenni, mert idő előtt meglátja. Ez lett az övé:
Ági már megkapta, mert Ő volt a délelőttös az oviban, a többiek még vissza vannak! Talán a Lili elrendezi egyedül az átadást, ott hagytam a szekrényében a többit!
Ma a főzésé és a takarításé a főszerep! De csak gyorsan, mert varrás nélkül nem telhet nap!

5 megjegyzés:

  1. Hűű, de dolgozol, alig tudlak követni! Aranyosak lettek a szatyik!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen,Verácskánk már csak ilyen!Ha belelendül csak győzzük követni!Hihetetlen mennyi energiája van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elfogyott az energiám, jön a kánikula! Azt hiszem, a nyaram "varrjunk a szabadban" jegyében fog zajlani, csak valami tópartot kell kerítenem, ahol lehet úgy dolgozni, hogy belelóg a lábam a vízbe! Nem volt jó ötlet szeptemberre ütemezni a szülést, azt hiszem! :)

      Törlés
    2. Nálam a Lányok szept.22-én és okt.9-én szültek. Nem volt az olyan rossz, lenge nyári ruci, sok gyümölcs... A tóparton vigyázz, sok szúnyog lehet!

      Törlés
    3. Lenge ruhák... Hű de jó lenne! A bal lábam erősen visszeresedik, már most, pedig még csak a 25 hétben járok, nem szívesen mutogatom, így a rövidek kilőve! Hirtelen jó pár kiló felkúszott, és nagyon zavar az ha összeérnek a lábaim, főleg, ha össze is ragadnak a melegben, ezért hosszú nadrágok előnyben! Csak nem győzőm venni őket, mert erős a súrlódás is... Sajnos izzadok mint jegesmedve Afrikában, mindenem ragad, szóval én szenvedek rendesen! Na jó a gyümölcsök tényleg nagyon jók, hogy szépen sorban jönnek, bár az eperszezon tarthatott volna tovább is! Helyette a hétvége győztese a ribizli volt! :) De nem panaszkodom! Megy a ventilátor, és ezt a Bence nagy rúgásokkal meg is köszöni! Ezt az egyet nem élem meg rosszul, hogy izeg mozog, mert tudom, hogy akkor minden rendben! Tópartot is kilőttem a célterületekről, mert eszembe jutott, hogy a férjem milyen állapotban szokott hazajönni egy-egy napos horgászat után- a rák általában sápadtnak szokott tűnni mellette! Na de azért a hétvégi szabadban varrás megvolt esténként, így van miről beszámolnom! De csak holnap! Ma már pihi...És azért minden egyes nehézségével is nagyon szép és jó dolog babát hordani a szívünk alatt!

      Törlés