2012. június 23., szombat

Pár szó a taskáról!

Befejeztem! Ilyen lett:


Úgy indult, hogy az egyik ismerősöm megkért varrjak neki egy közepes méretű oldaltáskát! Jó mondom, mik az elképzelések, milyet szeretne? Jön a válasz:
Lila legyen, 50cm széles 48cm magas, osztott légterű, és legyen 2 zsebje... Na most ezekkel a méretekkel nem igazán közepes, inkább hatalmas... Ez lett a végeredmény!
A tűzést a tesco-s gépemmel csináltam, ez volt vele az első! Egész jól sikerült, és kellő képen kedvet is kaptam, hogy valami bonyolultabb mintákat is kipróbáljak a  közeljövőben!

Mivel éjjel olyan jó idő volt a lakásban, ( pontosan éjfélkor a konyhában két fokkal kevesebb mint délután) nem igazán tudtam aludni így készült még pár rózsa a Ditti ruhájára, viszont ezt is megbonyolítottam egy kicsit!
Ez sokkal szebb lett, mint az előzőek,és nehezebb is elkészíteni, a különbség annyi két szál farkasfogat egybe kell tekerni, úgy szépen szolidan, hogy azért ne csavarodjon meg, és tekerés közben kell szépen egymáshoz öltögetni! Nagyon szépen egymásra borulnak a rózsa szirmok! Sokkal szebb, mint ha csak szimplán varrja az ember! 4 db-hoz volt energiám tegnap este!
Meg készültem a mai napra! Ma megtámadjuk a Balatont, kicsit kimegyünk Balatonmáriára, várható egy kis meggy magozás Anyukámmal, és este egy osztálytalálkozóra megyek! Szóval ez is mozgalmas nap lesz! Remélem a Ditti otthon lesz, mert viszem neki a ruháját, és szeretném lefényképezni benne, hogy meg tudjam mutatni Nektek!
 Na akkor a családnak ébresztőt fújok, indulhat a nap!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper ez a táska!!!!! Ügyes vagy, gyönyörűséges. A színe is :)

    VálaszTörlés