2012. augusztus 23., csütörtök

Felforrt az agyvizem!

És nem csak a kánikula miatt!
Tegnap neki álltam nagy takarítást csinálni! Egy darabig ment is minden rendben,  de mikor már láttam a végét beütött a krach...
Épp hoztam le a porszívót az emeletről, mikor kicsúszott a kezemből! Nem esett nagyot csak kb. 30 cm-t, de azóta a szívó ereje kicsit elhagyta a gépet! :)
Elvileg ma kapok kölcsönbe egy gépet, de már nagyon várom! Pont az utolsó momentum lett volna egy alapos porszívózás! Az ablakok ragyognak, a függöny jó illatú és tiszta, a bútorokat takaró plédek puhák, illatosak, már csak a szőnyeg lenne vissza!
De mivel takarítani nem tudtam, ezért akkor már varrtam egyet! Szomszédasszonyom kérésére elkészült a harmadik ajtódíszem!


Ezt a kis díszt még Somogyaszalóban tanultam a tavasszal! Ilyen van a mi ajtónkon is, a szomszédén  is, és megy haza Amerikába, oda is vinne egyet! Hát végre elkészült! Remélem tetszik majd! Azt tudom, hogy nagyon jó helyre fog kerülni! Hát jó utat!

6 megjegyzés:

  1. Tudom,hogy rohamosan közeledik az általad megadott határidő (27),de azért vigyázz magadra!Az ajtódísz nagyon csini,biztos nagyon fognak neki örülni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁ! El kell halasztanunk a szülést keddre! (28-ára) Mert ha hétfőn szülünk, akkor hivatalosan még koraszülött lesz a Bence, de ha kedden 00:05kor, akkor már minden oké lesz! :) Így várunk egy napot! :) Majd értesítelek ne félj! :)

      Törlés
  2. Ó, Istenem! Mozgalmas napok elé nézünk! Nagyon aranyos az ajtódísz, tetszik a kis hímzés rajta. Vigyázz Magatokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon bízom benne, hogy nem várat sokat magára Bence! Most már nagyon nehéz "teher", édes teher!

      Törlés
  3. Hát, te babát vársz??? Elkerülte a figyelmem a listán, pedig biztos szóltál róla. És így jelentkeztél a szülinapos játékra??? Bátor vagy nagyon! Látod, egy ilyen nagytakarítás nálunk is elkelne. Én már hónapok óta nem varrtam igazán, mert az otthoni körülményeim - szüleim - ezt nem teszik igazán lehetővé, időpocsékolásnak tartják ahelyett, hogy időben főznék nekik és hasznos dologgal tölteném az időmet :( Így aztán olyankor merek csak varrni, amikor párom ott van "hátvédnek", hogy megvédjen. Ezt a hétvégét szántam a varrásnak, de valami gyors takarítást én is megejtek, mert szalad a ház. Nyáron igyekeztünk inkább nem itthon lenni, hogy ne idegesítsem magam a "lakótársak" miatt, így aztán csak olyan felületi tisztogatásokat végeztem közben-közben.
    Hát, ilyen kis házikót én is el tudnék képzelni magunknak. Még ilyenre nem vettem rá magam.
    A baba miatt már most sok boldogságot kívánok nektek, kedden már nem lesz annyira meleg se állítólag:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehogy csinálj házikót! :) Köszi a tippet, meg a jókívánságot! Az nem bátorság, hogy jelentkeztem, csak szeretek adni, és kapni is! :) Pont a Bence születése miatt jó az nekem, hogy tudok kicsit előre dolgozni! :)
      Köszi mindent! :)

      Törlés