2012. augusztus 28., kedd

Jelentem...

... az álmok nem mindig pontosan időre teljesülnek! Hiába álmodtam azt, hogy tegnap megszülök, még mindig egyben vagyunk! Bár az oviban ma közölte az Ági, hogy olyan fura az arcom, lehet, hogy ez már annak a jele, de ma későn keltünk, még nem ittam meg a reggeli kv-ém, azon kívül szorít a cipőm is, és a nadrágom sem jött fel rendesen! Csoda, hogy fura az ábrázatom?
Kávé már előttem, cipőt nem merem levenni, mert megyek ma a terhesgondozóba, és nehéz felvenni, így egy műveletet megspórolok, mindjárt reggelizek is, és minden rendben lesz! :) De ha szülünk végre az sem lenne baj! :)

2 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon drukkolok, én végül a szükségtelen 39. heti amniocentézis hatására szültem meg rá olyan 29-30 órára :) Ezek olyan izgalmas pillanatok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Csak lennénk már túl rajta! :) Mikor a Lili született, elfolyt a magzatvizem, rá 17 órára született meg, de én alig bírtam kivárni, hogy már a kezemben legyen! Remélem most kicsit gyorsabban fog menni! :) Nincs annál szebb pillanat, mikor először rád néz a gyermeked! :)

      Törlés