2012. július 29., vasárnap

Varrós vasárnap!

Hú de szerencsém van! Mai feladat a kék monokróm! A hét elején neki álltam blue-work-öket varrni, egy kis zsebes tároló zsebeinek szántam, de valahogy nem úgy jöttek össze a dolgok, hogy ahogy terveztem! Elvileg szerdán már be akartam fejezni, de addig még csak két képet varrtam meg! Aztán szerdán kihúzták a fájós fogamat, és egy kicsit nagyon megviselt! Nagyon nagy kampós gyökere volt, elég nehezen is jött ki! De túl éltem, ma már alig érzem a helyét! Aztán jött a csütörtök! 4D-s ultrahangra mentünk! Sajnos nem tudok képet mutatni, mert nem akarja a cd-t elfogadni a gép, de nagyon jó volt! Sok mindent nem mutatott meg a Bence magából, meg útba volt a köldök zsinór, de az orra tisztán mint a Lilié volt annak idején! Szerencsére minden rendben! Mindene meg van!
Ultrahang után elmentem a Liliért, tervek szerint pénteken délben indultunk volna haza, de közbe jött volna egy kis kirándulás! Na jó nem olyan kicsi! Veszprémben kötöttünk ki az állatkertben! Jó két óra kocsival! Szóval elmentünk 5-en a Nagyszülők, a 2 unoka és én, gyerekek közül egyedül... Mindenki mindent látott, kivéve én, aki rohant a Lilivel az illemhelyre, vagy épp a játszó térre! Na jó azért láttam én is pár állatot, főleg a kerítés mellett dohányzó apukákat, akik a ketrecek tövébe szórták a csikkeket! Na mindegy! Ez nem a megfelelő hely a dohányzás elleni küzdelemre!
Aztán szombaton este végre hazaértünk, és két hét után a Lili is a helyén aludt! Nagyon hiányzott már a kis törpe! Szombat elment jó gyorsan, készülünk az ovira! Új tornacipő, benti cipő, itthonra új papucs, nadrágok, mert mindet kinőttük! Szóval szépen sorban meg kell újítani a ruhatárat!
És végre vasárnap! Ha most nem fejezem be a tárolót, akkor soha! Rá is szántam magam, hogy mindegy mi lesz a mai varrós vasárnap, nekem ezt kell befejezni! És megjelent, hogy kék! Akkor az én munkám is jó lesz, mert KÉK! Igaz, hogy a délutánom rá ment, de elkészült! Most már csak a telefonommal küzdök, mert azzal szoktam csinálni a fényképeket, most is csináltam párat, erre kiírja, hogy ismeretlen helyre kerültek! Mi az hogy ismeretlen! Vagy a telefon memóriájára vagy az SD kártyára tudja menteni, de nincs egyiken sem! Ez az egy maradt:

Ugyan így jártam az állatkertben, azzal az egy különbséggel, hogy a zsebekről még tudok csinálni új képeket, de az állatkertről nem! Holnap jövök a részletfotókkal! 

1 megjegyzés:

  1. Beszámolódból kitűnik, Neked is mozgalmas napjaid voltak, mint mindig. Én nem voltam itthon, nem varrhattam vasárnap. Várom a részletesebb fotókat!

    VálaszTörlés