2012. július 19., csütörtök

Könyv ajánló

Egy kis nyári olvasgatni valóra bukkantam! Kaptam tegnap egy hírlevelet a Alexandra könyvesboltból! Nagyon jó kis akciókat tartogatnak nekünk (folt)varróknak, és ügyeskedő alkotóknak! Egy pár könyv, amit gyorsan meg is vettem, szerintem fantasztikus áron! Legalábbis akció nélkül nem igazán vettem volna meg őket!Bármelyik Alexandra könyvesboltban megvásárolható könyvek, nem csak netes rendelésre vonatkozó árak! Akció részletei megtekinthetőek, ha rákattintasz az kiemelt részre, minden akciós könyv megtekinthető, külön kategorizálva!
Na akkor sorban:
Hímzett babaruhák , a könyvben gyönyörű babaruhák vannak szabásmintákkal, leírással, hogy hogyan lehet elkészíteni! Nagyon szépen illusztrálva, és szerintem érthetően! 2999 Ft helyett 600 Ft!
A darázsolás ábécéje, kézi és gépi leírásokkal, gyönyörű, és egyszerű mintákkal! Több mint 1000 fénykép segít az eligazodásban! Nagyon jó kis könyv, és ez is 2999Ft helyett 600 Ft!
Textilkiegészítők, táskák, karkötők, kitűzők, brossok! Jópofa ötletek, kézi és gépi technikák! Akár egy óra alatt elkészíthető ékszerek!  1499Ft helyett 450Ft!
És akkor a mai utolsó könyv, ami nem igazán varrós, de nekem nagyon megtetszett!
Kössünk, lányok!, a kötés elejétől a végéig, sok-sok hasznos tanáccsal, és 15 szuper kötésminta gyerekcipőtől a pulóverig! Még nekem is sikerülne valami szépet varázsolni a fonal és a tűk segítségével! Ez a könyv 3999Ft helyett 800 Ft!

Mondtam már, hogy szeretem a könyveket? Mindig talál bennük valami jót az ember, amit fel tud használni, ha mást nem csak a szavakat, mert ahogy tudjuk a szónak ereje van! Remélem sikerült egy kis kedvcsinálót adni, hanem, akkor majd azokkal a munkákkal, amiket a könyvekben látottak alapján fogok bemutatni majd valamikor...egyszer... talán!

4 megjegyzés: