2012. július 30., hétfő

Részletek!

Lementettem az összes fényképet, ami a telefonomon volt, így tiszta üres a memória kártya! Megcsináltam a részletfotókat, összedugtam az számítógéppel, és várom az eredményt!
Megvan az összes kép, és megy a feltöltés is! Szóval ilyen egyben.
Ezek a zsebek közelebbről:

A képeket  még évekkel ezelőtt szedtem le a netről, ingyen letölthetők, és ha jól emlékszem Baby Sunbonnet Sue címszó alatt találtam őket!
A rögzítése a kiságyra:
És ha már bele lóg a képbe, akkor egy bónusz, még a Lili idejéből! Annak idején még a Lili születésére készült ez a pelenka tartó:
A pocijában van egy fa lap merevítőnek, arra pakoltam a pelusokat, van egy kis zseb az elején abban voltak, lesznek a veszélyesebb kellékek, mint pl.: körömvágó eszközök! Elég magasan van, és elég messze a kiságytól hoz, hogy ne érje el a gyerek!

Na akkor már nem vagyok adós semmivel!

Mai program? Mosás, takarítás, vasalás! Meg talán megint egy kéthelyi út! Húgom ma jön haza Francia országból, ahol egy keresztény ifjúsági találkozón volt! Elvileg jön Kaposvárra, és én megyek érte, hogy hogyan jut Kéthelyre még nem eldöntött, attól függ, hogy mennyire siet! Eredetiben a szüleink eljönnek érte munka után, gyakorlatilag majd kiderül! Majdnem egy teljes napot ülnek a buszon, úgyhogy én azt gyanítóm, egy tusolás, alvás belefér, mielőtt tovább megy! Majd meglátjuk! Az előbb beszéltem vele, még Szlovákiában vannak, kb. 100 km-re Lentitől!
Mindegy mikor, csak épségben érjenek haza!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos a zsebes tároló. Én is készítettem a lányoknak hasonlót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis praktikus tárgy mindig jól jön, pláne ha az embert meg is dicsérik érte! Köszi Böbe!

      Törlés