2012. július 23., hétfő

Juhiiiiiiiiii

Nyertem!
Varrós vasárnapon végre én is nyertem együtt Maricával !
Mi ketten pályáztunk csak sajnos, de nagyon jó, hogy mind a ketten nyertünk, mivel mi egy csoportba járunk! Még beszéltünk is tegnap, hogy melyikünk mit varr!
Ezen felbuzdulva folytatom a blue-work varrást! 3 képnek álltam neki, amiből a kiságy szélére lesz egy zsebes tároló! Ha már mutatható részletek lesznek rögtön jövök velük!

Ja még egy jó hír a mai napra!
Ultrahangon voltunk ma! Az aktuális adatok szerint Bence ma 32 hetes 2 napos, 2007g és szerencsére minden rendben van! Láttam minden kis porcikáját, pici szívét dobogni, a kicsi kezeit, lábait, bordáit! Nagyon jó érzés volt látni, hogy minden a legnagyobb rendben van! Jelen állás szerint és az orvosok  szept. 14 lesz az a nap, amikor meglátja a napvilágot! Csütörtökön mehetünk 4D-és ultrahangra, de már nagyon nagyok vagyunk hozzá, úgyhogy csak a szerencsén múlik, hogy sikerül e! Az eleve jó hír, hogy a méhlepény a hátsó falon van, így a baba nincs takarásban! Várom már nagyon!


Maricám! Ügyes vagy, és itt is gratulálok Neked!!!!! :)

4 megjegyzés:

  1. Veletek örülök mindkét hírnek!

    VálaszTörlés
  2. Drága Verácskám!Nagyon köszönöm,s én is gratulálok Neked!Nagyon szép amit varrtál.S köszönöm,hogy du. felhívtál,hogy elmond ezt a hírt!Nagyon jó volt hallgatni a lelkes örömöd!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy velem örültök! :)

    VálaszTörlés