2012. november 25., vasárnap

Leleplezés és átadás!

Ma átadtuk az ajándékokat! :) Mondanom sem kell, hogy mindegyiknek nagyon örültek!
Először a Húgom kapta meg a névnapi ajándékát! Már napokkal korábban küldtem neki egy fényképet, amin egy piros anyag volt, és egy fekete fonálba fűzött tű, azzal a szöveggel, hogy ez lesz a névnapi ajándéka! Mondanom sem kell, hogy nagyon kíváncsi lett! Hát ma lerántottuk a lelepet! :)

Az idei Határtalanul-ról hozták a lányok a katicák ötletét, amit egy kis dobozra varrtam fel! És nem üresen kapta ám meg!
Volt benne még egy katica!

Ő egy sógyurma bogárka! Lilivel csináltuk! Próbálom Őt is arra tanítani, hogy sokkal nagyobb örömet lehet szerezni egy saját kézzel készült ajándékkal, mint egy vett akármivel! Akár milyen csúnyácska is esetleg, még is nagyobb az értéke! :)
Azt hiszem sikerült örömet okoznunk! Még egyszer boldog névnapot Katika! :)

És akkor még pár szó Anyuról!
 Az átadás...
De aztán több kép nem is nagyon készült a kicsomagolásról! Na de lényeg, hogy mikor meglátta, két kezébe temette az arcát, úgy zokogott, és tudom, hogy nem azért, hogy nem tetszik! Már megvan a kép helye, már csak fel kell fúrni egy valamit, amire fel lehet akasztani! Remélem arra sem kell sokat várni!
A legjobb az egészben, hogy utána ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy Anyunak hasonló tervei vannak a Mama kézimunkáival, amik szépen sorakoznak a szekrényben! Akkora becsben vannak tartva, hogy nem meri használni! Nem véletlen lett ebből a párnából sem falikép!
Még egyszer boldog születésnapot!

Azt hiszem egy nagyon sikeres nap volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése