2012. október 9., kedd

A mi kis csodánk! :)

Immár 17 napos a mi kis csodánk! Most jöttem rá, hogy meg kellene változtatnom a bemutatkozásomat, mert már nem vagyok kismama, illetve a postaládánkon is eggyel több nevet kell kiírnunk! Kis apróságok! :)
Egy gyermek tényleg egy csoda! Nem csak az ahogy világra jön, hanem az is ahogy fejlődik, ahogy gyarapszik, egyre többet tud, egyre többre kíváncsi, és minden érdekli!
Pénteken volt nálunk a védőnőnk, és a Bence teljesen kiakasztotta! Pár perccel az érkezése után ébredt fel az én kis fiam, de csak valami zajra, vagy nem tudom, mert nem volt éhes... Beletettem a kezembe, és leültünk a védőnővel szembe beszélgetni vele! Az én kicsi életem meg csak nézelődött, és egyszer csak rám mosolygott! Mire a védőnő megszólalt, hogy meg kell enni ezt a gyereket, olyan kis helyes, ráadásul három hetesen még nem szoktak ennyire nézelődni, és még mosolyogni sem... Csakhogy mi még két hetesek sem voltunk! Másnap töltöttük be a kettő hetet!
Haza jövetel után egy héttel voltunk tanácsadáson is a házi orvosnál, aki mosolyogva állapította meg, hogy 450 g-ot hízott ez a gyerek egy hét alatt, így tuti, hogy minden rendben van velem is és vele is! :)
Na az én részem az egy kicsit túlzás, de Ő tökéletes! Nekem még a járással gondjaim vannak! Szerencsére nem a gátam szabja a határokat, az szépen meggyógyult, hanem a  medencém nem akar helyre rázkódni! Egy kicsit nehéz volt a Bence, és már a terhesség vége felé éreztem a medence csontjaimat, de szülés óta még jobban fajnak! Szerencsére nem mindig, csak ha mozgok...
Na de milyen is itthon! Fantasztikus! :)
Lili, aki most 4 és fél éves, imádja az öccsét, állandóan tartogatná, ölelgetné, és folyamatosan elhalmozza puszikkal! Nagyon segítő kész! Mindig körülöttünk ugrál, engem, bevallom, néha már zavar,de azért örülök is neki, hogy így áll a dolgokhoz!
Mindig azt szoktam nekik  mondani, hogy a Lili az én legszebb nagy lányom, Bence meg az én legszebb kicsi fiam az összes közül! Igaz, hogy csak ketten vannak, de ilyenkor a Lili mindig kihúzza magát, és nagyon büszke!
Na de milyen itthon! Fantasztikus!
Bence egy remek kis krapek! Éjjel általában egyszer kell fel enni, de úgy hogy este 9 körül már az ágyában alszik, és reggel 4-6 között ébred fel! Egy gyors kaja, büfi, pelus csere, max fél óra alatt és alszik is tovább! Igaz délelőtt nem igazán akar aludni, de helyette az  egész délutánt átalussza! Esténként van egy kis hasfájás, de a masszírozás csodákra képes, és szerencsére hamar elmúlik a baj! Babakocsi nem tetszik neki, fél órát talán kibír benne, de azt is nagy keservesen! :) Most a hordozó kendőkkel ismerkedünk, és talán holnap már azzal megyünk sétálni! Szóval szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlik nálunk!
Íme néhány kép:
Egy elkapott mosoly

Pelenka csere lesz!

Body szövege: Eladó a tesóm /Minden ajánlat érdekel/!



Apa vállán nagyon jó!

Azért már szemtelenkedek is néha!

Nagyon élvezem megint a babázást és igyekszem megtalálni a kellő egyensúlyt a két gyerek között! Nem könnyű, de néha már sikerült! :) 
Ja és nem szabad elfelejtkeznem Apáról sem! Már egy hete napjában legalább egyszer tisztába teszi kicsi fiát! Ha egyet nyekken a gyerek az ágyban, Apa már ugrik, és lesi kiveheti e már! :) Azt hiszem nagyon imádják egymást! És azt is hiszem, hogy nagyon szerencsés vagyok , hogy ilyen férjem van! 
Imádom a családomat úgy ahogy vannak, olyannak amilyenek, még ha a fiam szemtelenkedik is! :)

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok még egyszer, és tényleg nagyon édes kicsi baba!!!:-)))Az én legkissebikem már ugyan 5 hónapos, de még mindig így örömködünk rajta, mint ahogyan most nálad olvasom.:-)))

    Legyen nagyon szép napotok és NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!:-)))

    Csilla - Batorba

    VálaszTörlés
  2. Jaj nagyon tündéri, ilyenkor érzem azt, hogy nekem is kell még egy manó :))) Aztán szépen visszagondolok minden kínszenvedéses pillanatra :)))) Nagyon jó egészséget kívánok nektek, vigyázzatok magatokra, nőjetek, gyarapodjatok egészségben! És igen, te próbálj nyugodt maradni, ez a kulcs most a boldogsághoz :))) Sok puszi nektek

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok! Aranyosak vagytok! Zora több a szebb pillanat, mint a kínszenvedéses! :) Csak egy mosolyért megérte szenvedni! :)

    VálaszTörlés