2012. október 22., hétfő

Mai nap és az egyesek! Nagy egyesek!

Ma sok nevezetes egyes van az életemben!

101! Ez a bejegyzésem sorszáma!

1 hónapos ma Bence! Már egy hónapja! Azóta már szépen gömbölyödik angyalkám! Már megjelentek az első hurkák a kezén, lábán! Szerintem korához képest nagyon figyelmes! Nappal sokat nézelődik, és inkább éjjel alszik! Utál a babakocsiban lenni, de még az autóban is rettenetesen sír! Imádja ha rám kötözöm hordozókendővel! Szereti ha simogatom, ha testápolóval kenegetem, ha "szabadon" van! Kezdetektől csendben tűri a pelus cserét, viszont a fürdés csak egy hete lett jó mulatság! Imádja, ha kézről kézbe jár! Nagyszüleit teljesen leveszi a lábukról, főleg a Nagypapák gyengülnek el vele! :) Cumit nem szereti, inkább az igény szerinti szopizást részesítjük előnyben! Ha sír gyorsan kiderítjük, hogy mi a baj! Egy hónapos "tömör gyönyör"! Szerencsére a nővérkével is jól kijönnek egymással! Nem is akár hogy! Imádni valóak együtt! :) Büszke vagyok rájuk! És az Apjukra is!Amiből csak lehet kiveszi a részét! Pelenkáz, hordóz, játszik, altat, Lilit is rendezi esténként (fürdés, altatás, mesélés)! És nagy ritkán még el is mosogat! :)
Ezt kevés férfi vállalja be!

Papával sziesztáznak éppen ma délután! 
"Minden érdekel, de azért adjatok már enni!"
És még egy egyes:

Pont a mai napon vagyunk egy éves házasok! Egy éve ilyenkor már erősen kopott a cipőm talpa! Istenem, de szép is volt! Minden olyan volt, mint amilyennek szerettük volna! Szép idő, remek hangulat, tökéletes menü, sütemények, kiszolgálás! És mintha csak tegnap lett volna, hogy válogatom a zenéket, készítem a meghívókat, a dekorációt, köszönő ajándékokat! Istenem hány álmatlan éjszaka előzte meg! És milyen hamar elmúlt! :)
Igazi "rongyos, foltos" esküvő volt! Íme néhány kép:


Lili és Apa! Imádom ezt a képet! :)
  
Fehér-bordó! Az asztalokon üveg helyett organza jo-jo-k


Köszönő kártya egy kis verssel, és a szalvéták! :)

Egy kis tulipán hagyma! Nagyon szép virágok lettek belőlük! Sajnos nem mindenkinél eredtek be, de ami a legszebb az egészben, hogy a Nagyszüleink sírjához is vittünk ki, ültettünk a lakodalom után. Tavasszal ezek lettek a legszebbek az összes közül!
Lili kedvencei voltak a szalvéta gyűrűk, jó párat össze gyűjtött!


Az asztalokon, és a plafonon is szalagra ragasztott jo-jo-k voltak krepp papír dísz helyett!
Ez most a fátyol, vagy valami más anyag? Mindenki döntse le! A lényeg, hogy nagyon finom volt! :)

Fair trió 

                        Egy fantasztikus zenekar! Nagyon profik, és tényleg elkopott a cipőm talpa!

 Ez a szám szólt a gyűrű húzás alatt! :) Két szám volt, amin énekeltek, ez , és a bevonuló zenénk! Jaj de jó is volt! :)
És búcsúzóul csorogjon a nyál egy kicsit:
Ezt ma kaptuk Anyósoméktól! Nagyon finom volt! :) Köszönjük szépen!


3 megjegyzés:

  1. Kedves Vera!

    Nem is tudom, hogy kezdjem a dicséreteket!:-)) A párod télllllleg nagyon rendi, hogy besegít!!! Én is értékelném, ha mindennap tudna segíteni azuram, de mivel nincs itthon ( Németben dolgozik), már annak is örülök, hogy amikor hazajön, akkor beszáll.:-)) A mindennapok az enyéim.:-))

    Az esküvői képek is nagyon klasszak. A miénk már nem most volt, de mindig szívesen nézem a mások képeit. Szépek voltatok.:-)) (És persze vagytok most is.)

    A kicsi fiatok meg az utolsó képen nagyon édes!!! És majd milyen hamar megnöl. Csak azon kapod magad, hogy jé egy hónapos, aztán egy éves....aztán.....

    Én az én leánykáimon veszem észre az idő múlását. A legkisebbünk is nemrégen született...és JÉÉÉÉÉ...már 5 hónapos. A kicsi lányom 4,5 éves, a nagylányom meg 14,5!!!:-)) Hihetetlen!!

    Legyen nagyon szép napotok ma(is)!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Lilit meg elfelejtettem megdicsérni, hogy nagyon csinos kislány!:-))))

    VálaszTörlés
  3. Köszi Bátorba! Hát tényleg nőnek mint a bolond gomba! :)

    VálaszTörlés