2012. október 19., péntek

100. bejegyzés!

Ezt a jeles számú bejegyzést szánom arra, hogy bemutassam mi mindent kaptam a szülinapomra!
Ezeket  Rita játékán kaptam, ahol a lila csoport tagja vagyok!
Kis előszó a bemutató előtt!
Először is nem győzőm megköszöni mindenkinek a munkáját! Fantasztikus dolgokat kaptam, nagyon ügyes emberektől! (Csak a postás kapott frászt, mikor már a negyedik sorba dedikáltam a füzetét!)
A bejegyzés sorrendje véletlenszerű, semmi logika nincs benne! Nem érkezési sorrendbe rakom fel, de még nem is abba a sorba, ahogy bontogattam őket!
Elárulom, hogy 11 óráig vártam a postást, és ahogy elment elkezdtem bontogatni, óránként egy csomagot! Így tovább tartott a mámor! :)
Bontás előtti pillanatkép! Tényleg csak pillant, mert rögtön neki is estem! Ennyi csomag jött meg 10.-ére a többi kicsit késett, ami tök jó, mert több napos lett a szülinapom!

Na akkor kezdjük! :


Era-krea vagyis Erika ajándékai:
Apám, ez a csaj olyanokat tud! Nagyon tetszenek! :) Fekete macskám már nincs! Lili elkobozta, mint ahogy a kék virágra is lecsapott! Sokan mondják, hogy a foltvarráshoz nincs türelmük, de akkor kérdem én, hogy állnak a tojáshéj mozaikkal? Az a narancssárga könyvjelző közel 1 mm-es tojáshéj darabokból kirakott képecske! Na ehhez kell a türelem! Egyszer majd én is kipróbálom talán, ha nagyon elborul az agyam! :) Pet medálok is nagyon tetszenek! Nagyon köszönöm!

Anna ajándéka:
Mikor meglett a csoport beosztás, végig néztem mindenkinek a blogját! Egyből bele szerettem az ilyen medálokba! Egy baj van vele, hogy a Lili is! Ez a szett fantasztikus! Elképzelni sem tudom, hogy pár gyöngyből hogy lehet ilyen szépeket kihozni! A lényeg  nem engedtem a Lilinek, majd ha 18 lesz esetleg kölcsön adom majd neki!

Adrienn ajándéka
Az üvegcsében finom cukor van, és szerintem ezt a funkcióját tartani is fogja! Nagyon tetszenek a minták, és a finom színek! Olyan szolidak, és még is magukra vonzzák a figyelmet bárhova is teszem őket! Nagyon szépek, bele szerettem egyből! :) A gyűrűt meg az angyalkát Adrienn a Lilinek szánta, de ő még nem elég csaj, egyenlőre csak a cukorra fáj a foga... Az angyalkát meg átruháztam Bencére, fent lóg a kiságy felett, ahol társra talált, és feladatuk van! Két kis angyalka vigyázz az álmára!

Bátorba ajándéka
Csilla előre bocsájtotta, hogy ebbe a csomagban mindenkinek lesz valami kis apróság! De tévedett, nem apróságok ezek! Csupa nagy és hasznos dolgok, értékek, kincsek! Az férjem szerint a paprika nagyon finom! Lili is okosodik erősen, és a kis kincsekre is lecsapott! Az előke nagyon szupi, Bence is értékelte! Egyszerűen minden tök jó! Az anyagok felhasználása is tervben van, már csak idő kell, vagy egy alvó gyerek...

Kriszta  ajándéka
Hát ezek! Illat kavalkád! A kis párnácska mind a két fele horgolt, és egyszerűen gyönyörű! Ami rajta van, illetve már csak volt az egy pár fülbevaló! Nagyon szépek! És a szappan! Sajnos állítva nem fényképeztem le, mert a tetején van egy szép rózsa! Vétek lenne használni! Nagyon sokoldalú csaj vagy Kriszta, és amihez fogsz, abból kincs lesz!

Orbis ajándéka
Márta előre jelezte, hogy nem volt annyi ideje, amennyit szeretett volna! Hát ha időhiányban ilyen dobozkát lehet csinálni, akkor nekem még sem kell idő! Kicsi káosz lett a fényképen, de ha jól megnézitek, van egy kis gomb-virág képeslap a teák felett, és a tűpárna alatt! Remélem virág, mert én annak láttam, csak az uram szerint kulcs! Még csak arra kell rájönnöm, hogy hova dugjam az ehető dolgokat, mert a család apraja nagyja rájár! Az egyik anyag mesés blokkokat jelenít meg, amiből nagy valószínűséggel mesekönyv lesz! Majd! :)

Irisz ajándéka
Irisz volt a mi csoportunk első szülinaposa! Boldog szülinapot még innen is! :) Az a piros kis üvegcse saját termesztésű aszalt paradicsomot rejt! És ami a legjobb: épségben és egyben ideért! A fa gravírozott tálka gyönyörű, nagyon tetszik! A képeslap sajnos kicsit meggyűrődött sajnos, de minden más ép! Irisztől is kaptam anyagot, amik nagyon különleges! Hogy mi lesz belőlük?! Még nem árulom el! Majd kiderül! :)

Krealady ajándéka
Rájöttem, hogy mért Kralady Ildikó neve! Nagyon kreatív az biztos! Jelen tárgyak estében is elmondhatom, hogy nincs már macskám! Ő nem csak a Lili ágyáig jutott, ő megjárta már az ovit is! A kulcstartó nagyon tetszik! Nagyon szép és profi munkák! Lenyűgöző! Minden nap lehetne szülinapom! :)

Ildina ajándéka
Itt a Bence őrző angyalkájának a párja! A medál, és a fülbevalók gyönyörűek! Nagyon tetszenek! Olyan kis romantikusak! Ezek is olyan ajándékok, amik kihozták belőlem a "de jó hogy jelentkeztem" érzést! Nagyon szeretem az ilyen egyedi dolgokat!

Rózsa ajándéka

5 darab panel! Egy foltvarrónak igazi kincsek! Hát még amik majd lesznek belőlük! :)

Na akkor a tartozásom letudtam, és megcsináltam a beszámolót! :) Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen szülinapom, amit ennyire vártam, amikor ennyi ajándékot kaptam, ami több napig tartott, és ami lázban tart még mindig!
Ha már nem lehet minden nap szülinapom, nagyon bízom benne, hogy jövőre megint jelentkezhetek! Köszönöm még egyszer mindenkinek az ajándékát, fáradozását!
Köszönöm Ritának hogy megint elindította a játékot! Remélem még sokáig fog élni a kezdeményezése!
Nagyon megszépítették a napomat! Köszönöm!!!!!










7 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy ilyen sok szép ajándékot kaptál:o)
    Gratulálok,és kívánok neked és a családodnak jó egészséget és sok boldogságot !
    Rózsa

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy örömet tudtunk szerezni az ajándékokkal! Emlékszem én a tavalyi játékra, az ottani szülinapomra - elbőgtem magam! Annyira figyelt mindenki arra, hogy mit is szeretnék. És a jövőmet, a leendő otthonomat tervezve, állandóan azon álmodozva, nagyszerű volt egy csomó mindent beleképzelni már az akkor kapott ajándékokból. Legyen szép hétvégétek! Köszönjük a beszámolót!!!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, ha örömet szerezhettünk :)
    És igen, az egy VIRÁG! :)
    Még egyszer boldog szülinapot!!!!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszenek :)

    VálaszTörlés
  5. Bárcsak minden nap szülinapom lenne! :) Nem megy indul valakinél névnapos játék! :) Következő évadban is benne leszek, remélem! :) Még egyszer nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés