2013. február 28., csütörtök

Február!

Már megint lassan vége egy hónapnak, és én nem jelentkeztem!
Annyi, de annyi mindent csináltam ebben a hónapban, hogy nem is tudom hol kezdjem el a felsorolást!
Még mielőtt belevágnék, elmondom, hogy az én drága kicsiny fiacskám már nem is annyira kicsi! Állandóan a földön van, és gurul minden irányba! Már nincs előtte akadály! :) Szerencsére azért még követhető a gyorsasága! ( bár néha az asztal alatt kapom el! :)  )
Ebben a hónapban készült a Bencéről egy kép, amin ugyan nem mosolyog, de nekem az eddigiek  közül ez a kép tetszik a legjobban:


Na akkor kezdjük!
Első momentum ebben a hónapban a Valentin nap! Mi nem igazán tartjuk meg, de azért ennek örömére megleptem magam egy edényfogóval:
És ha Valentin nap, ráadásul már a tavaszt is nagyon várom, akkor kell egy új ajtódísz is:
Ezek után a Füredi Foltvarrók( akik már nem fürediek)  felhívták a figyelmemet Borcsamama zsepi tartó libáira amit természetesen Lili nagy örömére én is megvarrtam:

Majd jött az óvodai farsang! Lili kis ördög volt! Átmenetileg nem tudok róla képet mutatni, mert elvitte az én jó uram a memória kártyát, de pótolni fogom még ma este!

A farsangra kértek tombolát, ezek készültek rá:
Ez egy kis nesz eleje!

ez meg a hátulja
Aztán jött az Anyukám névnapja:

Nővérem is kapott egy ajtódíszt, de azt elfelejtettem lefényképezni!

Következő esemény a szülinapos játékban Orbis nagy napja következett! Naná hogy Ő is ajtódíszt kapott többek között! Meg csipkét, szalvétát a decoupage technikához, egy kis teát, egypár kis gombot, csuda, csuda kincsek! Képeket az Ő oldalán láthattok!


Aztán a mi kis csoportunk kitalálta, hogy varrjunk pénztárcát! :)
Hát én ebbe is beleszerettem!

Van még 2 keretem, ami nemsokára kész lesz! Kereteket Szilviéktől rendeltük! Köszönjük szépen! :)

És még mindig nincs vége az ajándékok listájának!
Van egy kedves családi barátunk, akiktől nagyon sok mindent kaptunk, és mivel mással nem tudjuk viszonozni a sok holmit, hát ezt kapták tőlünk:

Ezt a motívumot évekkel azelőtt tanították Kaposváron egy foltvarró találkozón! Kicsit más technikával! Ez most csak kézi tűzés! De azért az ajándékozottaknak így is tetszett! :)

Szóval lassan megint vége a hónapnak! Egy nagyon mozgalmas hónapnak! De még mielőtt befejezném ezt a beszámolót még nagyon boldog születésnapot kell kívánom a Nagynénémnek, aki egy nagyon szép kerek számot töltött be, amit viszont nem fogok elárulni senkinek! Az a lényeg, hogy egy nappal sem néz ki többnek 50-él! :) Szóval nagyon boldog születésnapot Gyöngyi! :)

1 megjegyzés:

  1. Igazán termékeny hónapon vagy túl :) Nem unatkoztál. Én nem tudok ennyi mindent felmutatni, na de majd ha meggyógyul a varrógépem!!!!! Már alig várom :)
    Itt is köszönöm még egyszer az ajándékokat, Bence pedig nagyon édes! Milyen hamar megnőnek...
    Orbis

    VálaszTörlés