2013. február 1., péntek

Ez történt januárban!

Sajnos már itt tartunk, hogy havi összesítést kelljen írnom! Sajnos minden nem fér bele 24 órába, így egy kicsit később ugyan, de azért beszámolók mindenről!

Először is számunkra a legfontosabb esemény ebben a hónapban a Bence keresztelője volt! Nem gondoltam volna még tavaly, hogy január 13-án ilyen nemes családi összejövetel lesz, de sajnos, vagy nem is sajnos a Kereszt anyuka másnap kiköltözött Ausztriába, így sürgetett az idő!

A keresztelő nagyon jól sikerült! Bencének egy szava sem volt a templomban, csak nézelődött! Még a keresztvíz sem zavarta! Nagyon kis ügyes volt! Keresztelő után volt egy kis ünnepi ebéd! Az egészet a szüleimnél Kéthelyen tartottuk, és utána még haza is kellett jönnünk! Mért is ne pont aznap esett egy kis hó, ami a magyar utakat nagyon megzavarja, de életemben először vezettem a hóban! Egész jó lett volna, ha a két gyerekem nem ült volna mögöttem! Így viszont egy kicsit illetve nagyon tartottam tőle, de azért keményed haza döngettünk lakott területen kívül is 45-tel! Hát ezt az élményt kihagytam volna! :)

Ugyanezen a napon volt a névnapom is! Nagyon hasznos dolgokat kaptam, amiknek nagyon örültem! Ilyen volt például az éves Praktika előfizetés! :)
Az Ágitól kaptam egy nagyon szép képet:
Rögtön meg is találtam a helyét! :)
Szép ugye!?
Nekem nagyon tetszik! Köszönöm szépen!

Aztán jött az idei év első szülinaposa a szülinapi játékban: Ildina !
Mivel szeretni a süniket, hát ezt kapta:

Nagy része kézzel tűzve! Remélem tetszett az ünnepeltnek! Még egyszer boldog születésnapot!

Aztán jött az Ági nap! Tehát arra ez készült:

Ági! " Én a kezemet adtam Neked! "
Szó szerint! Ennek a képnek is van története! A facebookon láttam, hogy Kecskeméten Kereni-ék ilyeneket varrtak, és megpróbálkoztam vele én is! Az írták, hogy stencil qiult a technika neve, de nem sok használható dolgot találtam a neten ilyen címszó alatt, így hát mentem a saját fejem, illetve bocsi, a saját kezem után!
Először megfestettem a tenyér lenyomatomat, amit rárajzoltam a narancs anyagra, majd összefogtam a barnát és a narancsot, és kézzel összetűztem, majd a barnát kivágtam, és körbe tűztem az egészet!
Hát hogy mennyire szabályos azt nem tudom, de a lényeg, hogy több olyan ember is elismerően nyilatkozott róla, akikre felnézek! Szóval ez nekem nagy élmény volt, és azt hiszem, hogy ezt még folytatni fogom! Már megvannak a terveim, sőtttt....
Boldog névnapot Ágica! :) 

Aztán ma van Bertalan Ildi szülinapja! Az Ő ajándéka is még januárban  készült, időben postára is adtam, de ma még nem mutatom meg, mert nem tudom, hogy kibontotta e már! Amint jelentkezik rögtön fel is teszem az ajándékát! Addig viszont boldog szülinapot Ildi!

Marica barátném blogja ma egy éves! Nagyon örülök neki, hogy ilyen ügyes! Marica csak így tovább, és várom a bejegyzéseket! :)

2013 januárja letudva! Nagyon megy az idő! :) De ennek az a rendje...

Próbálok majd februárban azért többször idejutni, nem megint havi összesítést írni, de nem ígérek semmit! Igyekezni fogok az tény! :)



2 megjegyzés: